Skip to main content

Presentatie op TV scherm

Op zoek naar een presentatie op tv scherm? Dan bent u bij Tel-it Telecom & ICT aan het juiste adres. Als telecom en ICT organisatie begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk interne communicatie is. Daarom hebben wij een betaalbaar presentatie systeem ontwikkeld om informatie aan uw medewerkers, klanten en potentiële klanten te kunnen tonen.

Met de presentatie op TV scherm is het mogelijk om op 1 of meerdere schermen algemeen nieuws en eigen nieuwsberichten weer te geven. De kosten van dit systeem zijn €15,00 per maand voor 1 slideshow welke op een onbeperkt aantal tv’s geladen kan worden.

De eenmalige setupkosten zijn €150,00

Voor deze prijs is inbegrepen:

  • Plaatsen van eigen nieuwsberichten (onbeperkt aantal)
  • Automatisch nieuws van NOS.nl
  • Mogelijkheid tot plaatsen video content (youtube)
  • Plaatsen van afbeeldingen

Het systeem is inclusief:

  • Ingerichte basis omgeving in huisstijl
  • Handleiding
  • Volledige support
  • Onbeperkt aantal schermen
  • Benaderbaar via iedere Smart TV
  • Offline modus

Heb je een vraag over ons presentatie op TV scherm? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder!

Waar kan je ons presentatie op tv scherm systeem voor inzetten?

Je kan onze presentatiesysteem inzetten om intern informatie te communiceren naar je werknemers. Zo is iedereen binnen uw organisatie op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws en kunt u mededelingen weergeven zoals een nieuwe medewerker of wanneer het volgende bedrijfsuitje is.

Daarnaast kan het presentatiesysteem ook ingezet worden om huidige aanbiedingen of productinformatie te delen met uw klanten. Het voordeel van deze manier van presenteren is dat je doelgericht je doelgroep kunt bereiken .

Een presentatie op tv scherm is ook iets wat opvalt. Het zijn dynamische beelden die steeds worden weergegeven en niet een statisch beeld dat je hebt met bijvoorbeeld een uithangbord of banner. Dit zorgt ervoor dat men naar het beeldscherm kijkt en de weergegeven informatie leest. Het zorgt ook voor minder drukwerk kosten. U hoeft niet bij elke aanpassing in uw assortiment, nieuwe folders of posters te bestellen.

Hoe werkt het presentatiesysteem?

Het presentatiesysteem is gemakkelijk aan te passen via een computer. Dit kunt u doen via een en handig cms, waarna er op uw displays de vernieuwde informatie gelijk wordt weergegeven.

De nieuws- en weerwidgets vernieuwen zich automatisch. Zo weergeeft uw display altijd het laatste nieuws en de huidige weerberichten. Hier heeft u dus geen omkijken na. Wij verzorgen ook een handleiding bij het presentatiesysteem, maar mocht u er niet helemaal aan uitkomen, dan kunt u ons uiteraard altijd benaderen. Dan lossen wij het gelijk voor u op.

Wat zijn de beste locaties voor een presentatie op TV scherm?

Veel voorkomende locaties van het presentatiesysteem zijn in showrooms en wachtkamers. In showrooms zijn mensen vaak al geïnteresseerd in het product dat er wordt getoond. Een presentatiesysteem is hier dus ideaal om een aanbieding of specifieke informatie te weergeven over het product dat u in uw showroom toond.

In een wachtkamer heeft men vaak niet veel te doen wanneer zij aan het wachten zijn op hun afspraak. Dit is dus een geschikte locatie om een tv scherm op te hangen. Hier kunt u naast aanbiedingen ook informatie aanbieden rondom het laatste nieuws of het weerbericht voor de komende dagen.

Voor interne communicatie binnen uw organisatie is een bedrijfskantine een geschikte locatie om uw presentatiesysteem op te hangen. Dit is een plek waar uw werknemers komen wanneer er niet gewerkt wordt. Zij zijn dan niet meer bezig met hun werk en hebben nu meer aandacht om de weergegeven informatie tot zich te nemen.

Graag komen wij met u in contact om te kijken of onze presentatie op TV scherm iets voor uw bedrijf is. Neem contact met ons op via de contactpagina. Heb je een vraag die niet kan wachten? Je kan ons telefonisch bereiken via 0165-745434. Voor andere ICT beheer vraagstukken, kun je ons ook bereiken. Wij hopen je snel van dienst te kunnen zijn!

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten