Skip to main content

Telecom Roosendaal

Zoek je naar telecom Roosendaal? Dan ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Bij Tel-it kan je erop vertrouwen dat wij je altijd de beste kwaliteit leveren! Wij bieden diverse platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan je altijd contact met ons op nemen.

Wat betekend en wat is telecom?

Telecom oftewel telecommunicatie is het overbrengen van informatie van de ene plek naar de andere plek zonder dat iets of iemand zich fysiek daar naar toe verplaatst. De markt van telefonie is momenteel volop in beweging en maakt een ommekeer van ISDN naar VOIP. VoIP staat voor Voice over IP, dit betekent bellen over een internetverbinding. Het grootste voordeel van VoIP-telefonie is dat je altijd bereikbaar bent.

Naast Voice over IP oplossingen is het ook mogelijk om de huidige ISDN lijnen via Dean Connect of Telfort over te nemen. Er is meteen een besparing realiseerbaar en wanneer het nodig is kan er binnen een zeer korte periode overgestapt worden naar Voice over IP, zo ben je klaar voor de toekomst.

Meer informatie telecom Roosendaal

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid belangrijke speerpunten zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten