Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Telecombedrijf

Op zoek naar een telecombedrijf ? Zoek dan niet verder. Tel-It het bedrijf dat je zoekt. Wij van Tel-It zijn een telecom bedrijf met een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van ICT-oplossingen en telecom. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Tel it we Fix it!

Naast verschillende ICT-oplossingen & telecom activiteiten ondersteunen wij je ook op andere vlakken. Je kunt bij Tel-it ook terecht voor de reparatie van jouw smartphone, laptop, PC en tablet. Onze experts fixen het voor je! Met onze snelle service kan je vaak wachten tot de reparatie klaar is. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om een leen toestel te gebruiken. Zo ben je tijdens de reparatie altijd en overal online. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.

Telecombedrijf  |  Telefonie

TelecombedrijfCompleet advies, realisatie en beheer van je mobiele telefonie? Dan kies je voor de mobiele telefonie van Tel-it. Wij maken gebruik van het T-Mobile netwerk. En je kunt maandelijks jouw abonnement aanpassen of opzeggen. Maximale flexibiliteit en zekerheid van het best geteste netwerk in Nederland.

Ook voor vaste telefonie ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Van eenvoudige telefoon bereikbaarheid tot aan complexe callcenters. Onze VOIP centrales zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, schaalbaar en bieden alle mogelijkheden welke je wenst. Wij nemen de volledige oplevering uit handen. Zo wordt het hele traject door Tel-it uitgevoerd.

Hulp op afstand | Contact

Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Druk op de onderstaande knop. Ook kunt ons bellen via: 0165-745434. Maar naast onze hulp kunnen wij je ook hulp op afstand bieden. Zo kunnen wij gelijk met je mee kijken en het probleem oplossen. Door middel van teamviewer te downloaden via onze website kunnen wij op afstand jouw probleem verhelpen.

Neem contact met ons op!