Skip to main content

Telefoon Roosendaal

Op zoek naar een telefoon Roosendaal? Tel-it is er voor je! Maak kennis met onze mobiele telefonie-oplossingen. Zo hebben wij onder andere abonnementen onder ons eigen label maar ook van bekende providers. Met daarbij een passend toestel! Neem contact met ons op!

Mobiele telefonie

Naast mobiel bellen zijn wij een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT en Telecom. Dus of het nu gaat om mobiele telefonie of complexe callcenters, wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Zo kun je een contract met een provider afsluiten, maar ook kiezen voor ons eigen Tel-it abonnement. Wij maken gebruik van T-Mobile netwerk. Wij bieden jouw maximale flexibiliteit en zekerheid van het best geteste netwerk in Nederland. Toch liever een ander netwerk? Geen probleem! Wij zijn ook leverancier van onder andere KPN, Vodafone en Tele2.

Tel-it | Telefoon Roosendaal

Wij zijn gevestigd in Roosendaal. De telefoniebeheer mogelijkheden? Het beheer van jouw mobiele abonnement loopt altijd via ons. Heb je een vraag omtrent je factuur of dataverbruik? Dan kun je ons altijd bellen of een bericht sturen via WhatsApp! Wij staan altijd voor je klaar. Zo kun je bij ons geheel je eigen abonnement samen stellen. Liever wat minder GB? Dan regelen wij dat voor je. Wij werken niet met lange opzegtermijnen of jarenlange contracten. Zo kun jij je abonnement maandelijks op zeggen.

Daarnaast bieden wij als ICT en Telecom bedrijf ook telefoon reparatie aan. Per ongeluk je telefoon laten vallen? En is het scherm gebarsten? Geen paniek! Wij fixen het voor je. Je kan wachten tot de reparatie klaar is of je telefoon de volgende dag ophalen. In dat geval krijg je altijd een vervangend toestel. Zo ben je nooit meer offline.

Tel-it and we fix it!

Neem vandaag nog contact met ons op. Je kan ons bellen op 0165-745434. Wij gaan direct met je vraag aan de slag en kijken naar een passende oplossing. Je kunt ons ook altijd een mail sturen. Dit kan naar info@telit.nl.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten