Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Telefooncentrale VoIP

Telefooncentrale VoIPBen je op zoek naar een telefooncentrale VoIP? Dan is Tel-it de aangewezen partij voor jou. Wij bieden verschillende platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Door de “nieuwe” manier van communiceren middels Voice over IP en bellen over een internetverbinding is er voor vele bedrijven een slag te slaan op het gebied van functionaliteiten, efficiency en kostenbesparing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Hoe werkt VoIP? – Tel-it

VoIP-telefonie is de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie en werkt in feite niet anders dan de gewone telefoon waar je nu mee belt. Bij deze provider gebruik je een stukje van de virtuele telefooncentrale en bel je de gehele wereld tegen lage tarieven.

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, maar wordt ook IP telefonie genoemd. VoIP is een technologie die IP-netwerken gebruikt voor een tweewegs transmissie van telefoongesprekken via het internet. Voor vragen over deze nieuwe techniek, kan je ons altijd bereiken via ons contactformulier.

Over ons

Tel-it is ontstaan in 2017 en komt voort uit Verhoeven Telecom (Ludo Verhoeven) en van de Lindeloof ICT (Sjors van de Lindeloof) welke beide zijn begonnen in 2009.

De naam Tel-it komt niet zomaar uit de lucht vallen. In de markt waarin wij ons begeven willen wij uitblinken in eenvoud. Vertel ons jullie wensen; de vertaling naar een technische oplossing en hoe jullie deze kunnen gebruiken, dát is onze expertise. Tel-it staat natuurlijk ook voor Telecom en IT, kort, krachtig en alles omvattend.

Contact – Telefooncentrale VoIP

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid belangrijke speerpunten zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor eventuele vragen over de telefooncentrale VoIP, kun je altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!