Skip to main content

Telefooncentrale VoiP

Ben je op zoek naar een telefooncentrale VoIP? Dan is Tel-it de aangewezen partij voor jou. Wij bieden verschillende platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Door de “nieuwe” manier van communiceren middels Voice over IP en bellen over een internetverbinding is er voor vele bedrijven een slag te slaan op het gebied van functionaliteiten, efficiency en kostenbesparing. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Waarom stopt ISDN? – Tel-it

ISDN is de laatste jaren sterk onder druk gezet door de flexibele en goedkopere VoIP- telefonie. Doordat steeds meer bedrijven overstappen van ISDN naar VoIP telefonie is het onderhoud aan het ISDN netwerk duurder geworden. Dit is de reden waarom KPN heeft besloten om het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

KPN heeft officieel aangegeven dat zij op 1 september 2019 stoppen met het ISDN netwerk.

Is het verstandig om nu al over te stappen van ISDN naar VoIP?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om alvast over te stappen naar VoIP:

  • VoIP- telefonie is goedkoper dan ISDN:
    ISDN is relatief duur. Overstappen naar VoIP-telefonie gaat jou of jouw bedrijf daarom in elk geval geld besparen. Hier kun je maar zo snel mogelijk mee beginnen.
  • Flexibele bereikbaarheid:
    Een flexibele bereikbaarheid waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP-telefonie ben je overal bereikbaar.
  • Kies voor een specialist:
    We snappen dat het lastig is om over te stappen naar VoIP-telefonie. Wij helpen je daarom ook graag om alles op het gebied van VoIP-telefonie te regelen.
  • Wacht niet tot het laatste moment met overstappen

Contact – ISDN alternatief

Heb je vragen over het ISDN alternatief? Dan kun je gerust contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder met een juiste oplossing.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten