Skip to main content

Telfort VoiP

Ben je opzoek naar Telfort VoIP? Dan is Tel-it de aangewezen partij voor jou. Waar je misschien al mee op de hoogte bent, is dat de markt van vaste telefonie momenteel volop in beweging is. Hiermee wordt bedoeld dat vaste telefonie langzaam verdwijnt en dat VoIP hier voor in de plaats komt. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact op.

Nu al overstappen van ISDN naar VoIP – Tel-it

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om alvast over te stappen naar VoIP:

  • Ten eerste is VoIP- telefonie een stuk voordeliger dan ISDN:
    ISDN is relatief duur. Overstappen naar VoIP-telefonie gaat jou of jouw bedrijf daarom in elk geval geld besparen. Hier kunt u maar zo snel mogelijk mee beginnen.
  • Ten tweede heeft VoIP een flexibele bereikbaarheid waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP-telefonie ben je altijd bereikbaar.
  • Ten derde is het verstandig om voor een specialist te kiezen. We snappen dat het lastig is om over te stappen naar VoIP-telefonie. Wij helpen je daarom ook graag om alles op het gebied van VoIP-telefonie voor jou of jouw bedrijf te regelen.

TIP: Wacht niet tot het laatste moment met overstappen. Dit kan een hoop stress met zich meebrengen.

Meer informatie – Telfort VoIP

Wil je meer informatie over Telfort VoIP? Neem dan contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch, via de e-mail of via de contactpagina. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder. Ook bieden onze medewerkers de hulp die je nodig hebt bij het overstappen van ISDN naar VoIP. Neem anders ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten