Skip to main content

Training excel basis

Op zoek naar een training excel basis? Dan is Tel-it het bedrijf dat je kan helpen. Onder professionele begeleiding wordt je een expert op het gebied van Excel, Word en Windows. De lessen kunnen we op locatie geven maar ook in onze eigen lesruimte. Informeer naar de mogelijkheden die wij van Tel-it jou kunnen bieden. Wacht niet langer en neem contact op ons.

Training | Basiscursus PC gebruik

Bij een basiscursus worden alle beginstappen met je doorlopen. Het gebruik van PC of laptop kan soms nog wat ingewikkeld zijn. In deze basiscursus leggen wij uit hoe je jouw PC moet gebruiken. Je begint bij het begin. Denk aan het opstarten en openen van diverse programma’s. Maar ook het opslaan en afsluiten. Als je de eerste stappen onder de knie hebt gaan we verder naar de volgende stappen. Wij classificeren het gebruik van deze cursus onder mensen met vrijwel geen tot zeer weinig ervaring binnen het gebruik van de PC.

Training excel basis | Word basis

De basis training in zowel Word als Excel is er voor iedereen! Wij van Tel-it geven professionele begeleiding en zorgen dat je aan het eind van deze cursus de basistappen ook echt zelf kunt. Beginnend met alle basisvaardigheden zoals onder andere: opstarten, opslaan, nieuwe documenten en pagina instellingen. Ook het opmaken van documenten, werken met tab’s en bestandsbeheer zitten bij de basiscursus inbegrepen. Vanuit de basiscursus kun je gemakkelijk de stap omhoog maken naar de gevorderden cursus. Hier gaan we dieper in op de materie. Alles om van jou een echte expert te maken! Heb je meer vragen of een specifieke wens met betrekking tot de inhoud van de cursussen die Tel-it aanbiedt? Neem dan even contact met ons op.

Start nu!

Twijfel niet langer! En meldt je aan bij één van onze cursussen. Je kunt dit doen via onze website. Neem contact met ons op via de contactpagina. Wil je ons direct spreken? Bel dan 0165-745434. Wacht niet langer en wordt expert met de hulp en begeleiding van Tel-it.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten