Skip to main content

Vaste telefonie zakelijk

Ben je op zoek naar een vaste telefonie zakelijk? Dan ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Bij Tel-it kun je erop vertrouwen dat wij jou altijd de beste kwaliteit leveren! Wij bieden diverse platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt  je altijd contact met ons op nemen.

Vast bellen via uw internet verbinding – Tel-it

Wanneer je gebruikt maakt van vast bellen via uw internet verbinding, ook wel VoIP genoemd, heb je geen telefoonlijn meer nodig. Hierdoor bespaar je geld op jouw telefoon kosten. Bovendien bel je snel, veilig en flexibel over het internet.

Maar wat is VoIP nu precies? VoIP is ook wel bekend als internettelefonie of bellen over jouw internet verbinding. Hiermee heb je geen telefoonlijn nodig, maak je gebruik van meer standaardfunctie dan bij PSTN of ISDN en bespaar je op telefoonkosten. Je belt gewoon zoals je altijd gewend bent: snel, veilig en flexibel.

Naast vaste telefonie, ook mobiele telefonie

Ook voor mobiele telefonie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de abonnementen van KPN, Vodafone en Telfort aan. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één telecomaanbieder, ben je als klant altijd verzekerd van een advies op maat.

Tel-it gaat verder dan alleen het aanbieden van het abonnement. Door wisselend belgedrag en continue veranderende abonnementen loont het zeer zeker regelmatig facturen te laten controleren en waar nodig abonnementen aan te passen.

Nieuwsgierig? – Vaste telefonie zakelijk

Ben je nieuwsgierig naar de vaste telefonie zakelijk? Of heb je vragen over vast bellen over jouw internet verbinding? Dan kun je gerust contact met ons op nemen. Contact met ons op nemen kan telefonisch, via de e-mail of via ons contactformulier op de website. Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Neem contact op.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten