Skip to main content

Voip telefoon kpn

Wil je een VoIP telefoon KPN? Dan ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Zoals je weet is de markt van vaste telefonie momenteel volop in beweging. Door de “nieuwe” manier van communiceren middels Voice over IP en bellen over een internetverbinding is er voor vele bedrijven een slag te slaan op het gebied van functionaliteiten, efficiency en kostenbesparing. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Uitleg VoIP telefoon KPN

VoIP staat voor Voice over IP, dit betekent bellen over een internetverbinding. Het verschil met bellen over een analoge of ISDN lijn is dat de telefoon wordt aangesloten op de KPN Experia Box (het modem). Het grootste voordeel van VoIP-telefonie is dat je altijd bereikbaar bent.

Naast Voice over IP oplossingen is het ook mogelijk om de huidige ISDN lijnen via Dean Connect of Telfort over te nemen. Er is meteen een besparing realiseerbaar en wanneer het nodig is kan er binnen een zeer korte periode overgestapt worden naar Voice over IP, zo ben je klaar voor de toekomst.

Mobiele telefonie – Tel-it

Naast diverse platformen voor vaste telefonie bieden wij ook abonnementen en advies aan voor mobiele telefonie. Wij bieden de abonnementen van KPN, Vodafone en Telfort aan. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één telecomaanbieder, ben je als klant altijd verzekerd van een advies op maat. Ook de installatie van jouw toestel verzorgen wij graag voor jullie.

Over ons

Tel-it bestaat is in 2017 opgericht en komt voort uit Verhoeven Telecom (Ludo Verhoeven) en van de Lindeloof ICT (Sjors van de Lindeloof) welke beide zijn begonnen in 2009. Tel-it staat voor Telecom en IT, kort, krachtig en alles omvattend.

Contact – Telefooncentrale VoIP

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid belangrijke speerpunten zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op!

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten