Skip to main content

Website laten maken in Zundert

Wilt u graag een website laten maken in Zundert? Dan bent u bij Tel-it Telecom & ICT aan het juiste adres. Wij regelen alles voor u op gebied van webdesign. Uw website wordt geheel verzorgd, van design tot realisatie en van publicatie tot onderhoud. Als telecom en ICT organisatie begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een goed werkende website is. Wij zorgen er dus voor dat uw website altijd in de lucht is doormiddel van onze snelle webhosting en dat deze gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.

Tel-it staat naast webdesign natuurlijk ook voor Telecom en IT, kort, krachtig en alles omvattend. Ben je nieuwsgierig op welke gebieden wij je allemaal kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder met al jouw computervragen!

Een website is je online visitekaartje. De eerste 10 seconden bepalen of dat bezoekers langer op je site blijven. Je hebt dus maar 1 eerste indruk. Daarom biedt Tel-it website’s met professionele ontwerpen aan. Daarnaast is Tel-It het aanspreekpunt voor de ontwikkeling, techniek en webhosting. Bij ons heeft u ook geen omkijken naar het onderhoud van de site. We zijn je graag van dienst als het gaat om het opzetten van een functionele website.

Het systeem (CMS)

Wij bouwen al onze websites op basis van het CMS-systeem WordPress. WordPress is momenteel het meest gebruikte CMS voor het maken van websites ter wereld! Het is onder andere gebruiksvriendelijk, gemakkelijk aan te passen (door gebruik te maken van plugins) en eenvoudig te beheren. Daarnaast wordt het systeem zo ingericht dat het door zoekmachines zoals Google snel opgepikt wordt. Hierdoor legt u eigenlijk al de basis voor een betere online vindbaarheid van uw website.

De voordelen van website laten maken in Zundert door Tel-It

  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig beheersysteem
  • Snel online
  • Klantenservice
  • Responsive (mobiel vriendelijk)
  • Professioneel uiterlijk

Stappenplan voor het laten maken van een website

Als we van start gaan met een webdesign dan brengen we natuurlijk eerst alle wensen in kaart. Wat voor design en stijl moet er exact komen? Wie is de doelgroep? Op welke producten of diensten moet de focus komen te liggen? Welke kleuren gaan we toepassen? Welke functies moet de website hebben?

Na de eerste kennismaking gaan we een schets maken en schetsen net zo lang door totdat hij helemaal naar wens is. Na goedkeuring gaan we aan de slag om de website te maken.

Na publicatie zorgen wij ervoor dat er een handleiding op maat voor uw website wordt gemaakt. Uiteraard voorzien wij u van gratis support mocht u er niet helemaal aan uitkomen.

Als je website klaar is, kunnen wij u ook ondersteunen bij het maken online content en het verbeteren van zoekmachine posities. Met nieuwe artikelen blijft je website interessant voor de zoekmachines!

Uw website laten maken in Zundert door ons? Graag gaan wij met jou in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn die wij van Tel-It kunnen bieden. Heb je een vraag die niet kan wachten? Je kan ons telefonisch bereiken via 0165-745434. Wij hopen je snel van dienst te kunnen zijn!

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten