Skip to main content

Word Cursus Roosendaal: Voor Beginners & Gevorderden

Wilt u meer kennis vergaren op gebied van Word? Dan bent u Bij Tel-It Roosendaal aan het juiste adres. Meld je aan voor een van onze Word cursussen in Roosendaal en wordt onder professionele begeleiding een expert in Word. Heb je een vraag over onze Word cursussen? Dan kan je altijd contactmet ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder!

We beginnen de cursus met de basisvaardigheden van Word. Onder deze vaardigheden valt onder andere het opstarten van het programma, nieuw document openen, het opslaan van bestanden en het afdrukken.

Naast de basisvaardigheden gaan we ook in op de opmaak van het document. Denk hierbij aan pagina instellingen, alineas opmaken en het gebruik van de spellingcontrole. Daarnaast leert u uiteraard ook het kopiëren en plakken van gegevens.

Bent u op dit gebied al bekend, maar wilt u uw kennis in Word uitbreiden? Dan is de Word cursus voor Gevorderden wellicht iets voor u. Tijdens deze Word cursus leer je onder andere kop en voettekst aanpassen, samenvoegen van bestanden, stijlen, inhoudsopgaves en afbeeldingen toevoegen.

Wanneer en waar worden de cursussen gegeven?

De Word cursussen worden op locatie of in onze lesruimte gegeven. De lessen zijn elke woensdag van 19:00 tot 20.15 aan de Vierschaarstraat 21 in Oud Gastel. Liever op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Bent u er van overtuigd dat onze cursussen bijdragen aan het efficiënter werken?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0165-745434 of maak een afspraak via ons online contactformulier. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op onze website of Facebook.

Welke Microsoft cursussen bieden wij nog meer?

Naast de twee cursussen die betrekking hebben op Word heeft Tel-it nog meer te bieden. Zo geven wij ook een Excel cursus in de varianten basis en gevorderd.

Wij geven inzicht in welke functies er te gebruiken zijn en hoe u dit uiteindelijk invult. Op die manier kun je straks eenvoudig aan de slag. Bent je na afloop van de cursus toe aan meer verdiepende kennis? Geen probleem. Je kan je altijd inschrijven voor de gevorderden cursus.

Dus ben je op zoek naar Word cursus Roosendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie! Je kan ons telefonisch bereiken of een mail sturen.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten